Natalija & Davorin

Nataliju smo upoznali kada je kao još djevojčica stigla na fotografsku praksu u naš foto studio. Tokom školovanja Natalija je pokazivala veliki talent i sjajno “oko”, te je nakon završenog školovanja ostala raditi  zajedno s nama kao fotograf u foto studiu “Foto Korana”. Od tada je prošlo više od deset godina te smo prošli puno toga zajedno. Kada mi je rekla da se udaje za Davorina, nisam mogao biti sretniji zbog njih!

Zatim se dogodila corona i poremetila im planove. Morali su odgoditi vjenčanje, no to je na kraju samo ojačalo njihovu ljubav.

Došao je dan vjenčanja, Natalija je blistala, a Davorinu osmijeh nije silazio s lica.

Sve je bilo tako savršeno – prekrasna vjenčanica, elegantan i zgodan mladoženja, te atmosfera ispunjena ljubavlju, srećom i velikom proslavom!

Fotografiranje kolege fotografa, osobito kada je riječ o vjenčanom fotografiranju, može biti izazovno iskustvo. Zato smo odlučili su napraviti photo sesion na Velebitu, nekoliko dana nakon vjenčanja. Znam da je Natalija bila malo nervozna jer je bila ovaj put u ulozi mladenke, a ne fotografa, ali zajedno smo se pripremili za ovaj dan i bili spremni uhvatiti svaki trenutak.

Foto Korana vjenčanje Velebit

Kada smo stigli na lokaciju, Velebit nije razočarao. Sve je bilo savršeno. Sunce je polako zalazilo, a boje na nebu bile su čarobne.

Natalijina vjenčanica bila je prekrasna, a Davorin je izgledao nevjerojatno. Dok smo se fotografirali nije im bilo potrebno mnogo uputa jer su oni toliko zaljubljeni i povezani da su svi trenuci bili spontani, puni emocija. Svaki trenutak bio je pun ljubavi.

Foto Korana vjenčanje Velebit Foto Korana vjenčanje VelebitFoto Korana vjenčanje VelebitFoto Korana Foto Korana vjenčanje Velebit Foto Korana vjenčanje Velebit Foto Korana - Velebit sunset

Kada sam pregledao fotografije, nisam mogao biti sretniji sa rezultatima. Svaka fotografija je prekrasna i svjedoči o ljubavi koju Natalija i Davorin dijele.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s ovim divnim parom i uhvatiti ovaj važan trenutak u njihovom životu. Drago mi je da smo uspjeli uhvatiti sve te prekrasne trenutke.

 Sve najbolje u vašoj zajedničkoj budućnosti!

Voli Vas “Foto Korana”

 

Za sve informacije vezane za fotografiranje vjenčanja , vjenčani photosesion

kao i slobodne termine molimo vas da

 PRITISNITE OVDJE!

next one

Naš “Wish list”