Fotografiranje nakon vjenčanja

Kada je idealno vrijeme za odraditi vjenčani photosesion ? Naš prijedlog je fotografiranje nakon vjenčanja, nekoliko dana kasnije. 

 

Kao i svi mladenci, odabrali ste fotografa koji će zabilježiti lijepa i bezvremenska sjećanja na vaš poseban dan. Dok se mnogi parovi odlučuju za fotografiranje na dan vjenčanja, postoji nekoliko prednosti koje treba uzeti u obzir kada radite fotografiranje nakon vjenčanja, nekoliko dana kasnije.

fotografiranje nakon vjenčanja

Jedna od prednosti fotografiranja nakon vjenčanja je ta što omogućuje veću kontrolu nad vremenskim uvjetima i najvažnije, tempiranje idealnog svjetla. Na dan vašeg vjenčanja raspored može biti nepredvidiv. Vrijeme ili svjetlosni uvjeti možda neće biti idealni.

Naći vremenski prostor za privatni photosesion na dan vjenčanja, može biti izazovno.
Potrebno je dogovoriti lokaciju, vrijeme u kojem će se photosesion odviti i koliko će trajati. Fotografiranjem nakon vjenčanja možete planirati fotografiranje u ono savršeno doba dana
na prekrasnoj lokaciji s idealnim svjetlosnim uvjetima za stvaranje zapanjujućih i bezvremenskih fotografija.

Pag fotografiranje nakon vjenčanja

Još jedna prednost snimanja nakon vjenčanja je mogućnost odabira spektakularne lokacije.
Možete odabrati mjesto koje vam nešto znači, poput mjesta na kojem ste imali prvi spoj ili plaže koja oduzima dah. Romantična šuma ili prekrasan planinski krajolik isto su odličan izbor!

Odabir zadivljujuće lokacije dodati će “wow” element vašim fotografijama. Stvoriti će jedinstvenu i personaliziranu uspomenu na vaš poseban dan.

Pri odabiru lokacije savjetujte se s vašim fotografom.

 

Velebit vjenčanje

Uzmite u obzir i vaš izbor vjenčanice i odjela te prilagodite izbor lokacije kako bi sve djelovalo skladno. Na primjer, ako je haljina vrlo svečana i tradicionalna, možda bi bilo prikladnije fotografirati se u klasičnom, elegantnom okruženju poput nekog dvorca. S druge strane, ako je haljina ležernija ili boemska, možda bi bila prikladnija za prirodno ili otvoreno mjesto poput parka ili plaže.

Fotografiranje nekoliko dana nakon vjenčanja isto može postati avantura i divna uspomena.
Ti trenutci koje provedete zajedno, sami mogu biti izrazito intimni i puni emocija. To su uspomene koje želimo sačuvati.

Plitvička jezera vjenčana fotografija

Međutim, također je važno uzeti u obzir važnost provođenja vremena sa svojim gostima na vjenčanju. Ukoliko se nećete imati privatni photosesion na dan vjenčanja oslobađate si dodatno vrijeme za zabavu i goste. Provođenje kvalitetnog vremena sa svojim gostima omogućuje vam da pokažete zahvalnost za njihovu podršku i prisutnost na vaš poseban dan. Također stvara priliku za stvaranje novih uspomena zajedno i jačanje vaših odnosa.

fotografiranje nakon vjenčanja Senj

Zaključno, fotografiranje nakon vjenčanja nudi nekoliko prednosti, uključujući veću kontrolu nad vremenom koje možete odvojiti za fotografiranje te svjetlosnim uvjetima, mogućnost odabira spektakularne lokacije i priliku za stvaranje jedinstvenih i personaliziranih fotografija koje ne bi mogli imati na dan vjenčanja. Izbor je na vama. Svako vjenčanje je jedinstveno te tako i treba biti. Odaberite sami koji pristup i stil fotografa vam odgovara, te zajedno s njime dogovorite očekivanja , vrijeme i lokaciju za svoj vjenčani photosesion.

Učka fotografiranje nakon vjenčanja

Za sve informacije vezane za fotografiranje vjenčanja , vjenčani photosesion

kao i slobodne termine molimo vas da

 PRITISNITE OVDJE!

next one

Stilovi i pristupi fotografiranju vjenčanja