Što naši klijenti kažu o nama...

I&B

Foto Korana Testimonials

“Tisuću riječi znamo, ali nam jedna fali da vas opišemo ♥ Hvala što ste naš dan učinili još posebnijim.”

-

D&S

Foto Korana Testimonials

"Ono što radite je stvarno posebno. Hvala Vam puno na svakoj emociji koju ste uhvatili fotografijom na našem vjenčanju. Svaka ta emocija se vrlo jasno vidi i uvijek će me podsjetiti na najljepši dan u mome životu. Hvala Vam na tome. Moje preporuke imate gdje god da idem, s kime god da pričam. Hvala još jednom što ste moje srce ispunili ovakvom srećom i ostavili mi životnu uspomenu onako kako sam vidjela da samo Vi znate. Pozdrav cijeloj ekipi! Voli Vas Vaša D."

-

T&ZFoto Korana Testimonials

"Hvala Foto Korani na prekrasnim fotografijama koje su pravi odraz našeg raspoloženja i emocija na dan našeg vjenčanja. Ostanite i dalje najprofesionalniji, najljubazniji i najstrpljiviji. Od nas same pohvale i preporuke od srca. Hvala!"

-

I&L

Foto Korana Testimonials

"Veliko vam Hvala jer nadmašili ste sva naša očekivanja i želje! Mislili smo da će fotkanje biti stresno i naporno, no ispala je čista zabava” :)

-

A&D

Foto Korana Testimonials

"Od srca hvala svima na velikom trudu, savršenim fotografijama te lijepom druženju koje smo proveli na naš veliki dan. Kaže se da fotografija govori više od 1000 riječi, a vi ste učinili da govori više od 100000!"

-

A&R

Foto Korana Testimonials

"Samo ljubav i uspomene traju vječno! Mi smo se pobrinuli za ljubav, a vama veliko hvala što ste se pobrinuli za uspomene."

-