Naš “Wish list”

Dobrodošli u svijet ljubavi i avanture! Kao vjenčani fotografi, uvijek smo u potrazi za novim i prelijepim lokacijama na kojima želimo fotografirati vjenčanja. Postoji nešto zaista posebno u istraživanju novih odredišta, otkrivanju skrivenih dragulja i inspiriranju svijetom oko nas.

Vjenčanja - Foto Korana - Opatija

Za nas, fotografiranje vjenčanja je više od samog fotografiranja. Radi se o hvatanju i čuvanju jedinstvene ljubavne priče svakog para. Od brežuljaka Istre do stjenovitih vrhova Velebita i Učke, savršeno modrog Jadrana, prekrasnih otoka Hrvatske, svaka lokacija ima svoj šarm i osobnost, baš poput parova s kojima imamo čast surađivati.

Vjenčanja Foto Korana

Bilo da je riječ o zapanjujućoj arhitekturi starog dvorca, živopisnim bojama mediteranskog raja ili rustikalnom šarmu sela u unutrašnjosti, svaka lokacija pruža beskrajne mogućnosti za kreativnost i inspiraciju. Stoga, pođimo zajedno na ovu avanturu ljubavi, istraživanja i otkrivanja, dok bilježimo ljepotu vjenčanja na nekim od naj zapanjujućih lokacija na svijetu.

Vjenčanja - Foto Korana - Senj

Naš posao fotografa često nas vodi na putovanja, no upravo su ove lokacije na našem popisu želja one koje nas posebno inspiriraju.

Pripremili smo vam popis lokacija na kojima bi jako željeli fotografirati vjenčanja, a najbolja vijest je – za jedno od vjenčanja na ovim lokacijama nudimo potpuno besplatnu uslugu! Ako planirate vjenčanje na jednom od ovih mjesta, ovo je sjajna prilika za vas!

Bez daljnjeg odgađanja, evo našeg popisa:

 

-Dvorac Belaj, Istra

-Mali Lošinj, otok Lošinj

-Otok Vis

-Otok Rab

-Otok Pag

-Bohinjsko jezero ( Slovenija )

-Logarska dolina ( Slovenija )

-Lipica stud farm ( Slovenija )

Svima koji održavaju vjenčanje na jednoj od ovih lokacija nudimo poseban popust, a jedno vjenčanje fotografirati ćemo besplatno! Sve sto trebate učiniti je javiti nam se putem kontakt obrasca na našoj web stranici koji možete pronaći OVDJE, opisati vaše želje i viziju vašeg vjenčanja! Ona poruka koja nas oduševi osvaja besplatno fotografiranje!

 

 

 

Besplatno fotografiranje vjenčanja uključuje fotografiranje u ukupnom trajanju do 9 sati. Ne uključuje putne troškove ,te troškove smještaja i izrade fotobooka. Ponuda se odnosi za vjenčanja u 2023. i 2024. godini.

Za sve informacije vezane za fotografiranje vjenčanja , vjenčani photosesion

kao i slobodne termine molimo vas da

 PRITISNITE OVDJE!

next one

“First look”