MEET THE TEAM

DOBRODOŠLI!

Ovo je dio gdje vam se predstavljamo. Ovdje ćete naći  nešto o ljudima s kojima ćete raditi i u koje ćete se pouzdati, jer oni neće samo fotografirati najvažniji dan u vašem životu, već će učiniti da ga se sjećate zauvijek!

Naša strast je zabilježiti vaš najvažniji dan na najbolji mogući način. Kao tim iskusnih vjenčanih fotografa, u potpunosti se posvećujemo pružanju nezaboravnog iskustva snimanja.

Upoznajte nas i otkrijte zašto smo vaši pouzdani partneri u stvaranju nezaboravnih uspomena.

 

MARKO&MAJA

 

Pozdrav svima! Mi smo Marko i Maja – bračni par koji se voli više nego ikad! S obzirom na to da smo vlasnici foto studija “Foto Korana”, možete reći da se ljubav i fotografija uvijek prepliću u našim životima.

Kad ne radimo, naša je svakodnevica ispunjena radostima i izazovima roditeljstva. Uz naše troje djece i psa, uvijek imamo puno toga za raditi, a obiteljski život nam je izuzetno važan. Kako bismo stvorili uspomene koje ćemo zauvijek čuvati, volimo provoditi vrijeme u prirodi – na planinama, u šumama i uz rijeke. Naravno, Maja je opsjednuta morem i gotovo ne može zamisliti život bez njega.

No, kada dođe vrijeme za fotografiranje, naš fokus se prebacuje na vas i vaše najbliže, s kojima dijelite prekrasne trenutke koje želite sačuvati. Vjerujemo da su uspomene ono što nas definira, a fotografije su medij koji savršeno čuva emocije, osjećaje i uspomene. Zato je naš cilj uhvatiti sve te trenutke na vaš poseban dan – da bi ih mogli podijeliti sa svijetom i zauvijek se prisjećati tih trenutaka.

Iako smo ozbiljni u našem radu, nismo uvijek ozbiljni u životu. Oboje smo pozitivnog duha i uživamo u putovanjima i otkrivanju novih mjesta i ljudi. Zapravo, uvijek smo spremni podijeliti s vama naše savjete kako se opustiti i uživati u trenutku, kako pronaći prekrasnu  lokaciju za fotografiranje, zapravo sve  kako biste dobili najbolje fotografije trenutka koji želite sačuvati.

Ukratko, mi smo neobičan par koji živi život punim plućima. Uvijek smo spremni snimiti vaše posebne trenutke i stvoriti uspomene koje ćete zauvijek voljeti. Stoga, javite se i pridružite nam u stvaranju uspomena!

 

 

NATALIJA
Majstor fotograf

 

Ja sam Natalija, majstor fotograf i strastveni kreativac. S kreativnošću, organizacijskim sposobnostima i željom da u svakom trenutku postignem savršenstvo, ja sam vaš idealan partner za vjenčanu fotografiju.

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u vašem životu. Trenuci sreće, ljubavi i uzbuđenja koje će ostati zauvijek. Moj cilj je uhvatiti te trenutke na kreativan i autentičan način kako bi vaše uspomene bile zauvijek nezaboravne.

Uz vjenčanu fotografiju, volim raditi na DIY projektima. Moje najdraže godišnje doba je ljeto, kada slobodno vrijeme provodim na jednoj od rijeka koje prolaze kroz Karlovac, ili vožnjom bicikla kroz divne karlovačke parkove.

Kao vaš vjenčani fotograf, obećavam da ću dati sve od sebe kako bih zabilježila najbolje uspomene za vas. Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašim vjenčanim fotografijama i stvorili nešto zaista posebno zajedno!

 

 

 

AIDA
Majstor fotograf

 

Pozdrav, ja sam Aida – vaša vesela i vedra vjenčana fotografkinja!

Fotografijom se bavim skoro cijeli svoj život, a svoju strast prema umjetnosti i ljubavi prema trenutku otkrila sam vrlo rano, te sam završila fotografsku školu i kroz iskustvo i dodatnim usavršavanjem postala majstor fotograf. Za mene, fotografija je način da zabilježim životne trenutke i pretvorim ih u trajne uspomene.

Kao osoba, uvijek sam spremna na smijeh i zabavu. Fotografirajući ljude u njihovim najsretnijim trenucima, ne mogu se ne nasmijati i razveseliti zajedno s njima. Za mene, fotografiranje nije samo posao, već stil života kroz koji upoznajem nove ljude i gradim poseban odnos s njima sve kako bi pružila klijentima jedno divno iskustvo.

Kada nisam iza fotoaparata, volim provoditi vrijeme sa svojim najboljim prijateljima – kavom i knjigom. Kao prava obožavateljica proljeća, obožavam cvijeće i sve što nas podsjeća na ljepotu prirode. To je razlog zašto je moj stil fotografije svijetao, živopisan i pun prirodnog sjaja.

Kao vaša vjenčana fotografkinja, obećavam da ću zabilježiti vaš poseban dan na jedinstven i autentičan način.