KIDS & FAMILY

Fotografija je čarobna umjetnost koja nam omogućuje zauvijek zabilježiti dragocjene trenutke u životu. Kada je riječ o obitelji, fotografija postaje još važnija jer nam omogućuje da se sjećamo nezaboravnih trenutaka s našim najdražima.

FOTOGRAFIRANJE

KRŠTENJA

Ne postoji ništa ljepše od toga da uhvatite sretne i emotivne trenutke obitelji, a krštenje je jedan od najposebnijih događaja koji možete fotografirati!
Kao što znamo, krštenje je prvi važan korak u životu vašeg djeteta i nezaboravna prilika za okupljanje najbližih. Naš zadatak je uhvatiti te važne trenutke i stvoriti predivne uspomene koje ćete zauvijek čuvati.
Krštenje je ne samo događaj pun simbolike, već i prilika za fotografiranje. Nezaboravni trenutci sreće, ljubavi i obiteljskog zajedništva.
Emocije koje su prisutne na ovom događaju su neusporedivo lijepe, a mi se trudimo uhvatiti svaki osmijeh i svaki trenutak ljubavi između vas i vašeg djeteta.

KONTAKTIRAJ NAS!

Fotografiranje

OBITELJI

Obiteljske fotografije odličan su način za stvaranje trajnih uspomena na posebne trenutke u životu vaše obitelji. Bilo da slavite prinovu u obitelji, obilježavate posebnu prigodu ili samo želite ovjekovječiti ljubav i povezanost svoje obitelji, obiteljsko fotografiranje vam može pomoći da stvorite prekrasne fotografije koje ćete čuvati godinama koje dolaze.

Jedna od prednosti obiteljskog fotografiranja jest to što se mogu prilagoditi potrebama i željama vaše obitelji. Možete odabrati mjesto, stil snimanja, pa čak i odjeću koju će svi nositi. To vam omogućuje stvaranje jedinstvenog i personaliziranog iskustva koje odražava osobnost i interese vaše obitelji.

KONTAKTIRAJ NAS!

Fotografiranje

ROĐENDANA

Rođendansko "cake smash" fotografiranje je nevjerojatno zabavna i razigrana vrsta fotografije za vaše malene mališane!
Zamislite slatku malu bebu uz tortu i puno dekoracija u studiju. Čarobni trenutak koji ćete zauvijek pamtiti i dijeliti s vašom obitelji i prijateljima!

Ovaj jedinstveni način fotografiranja pruža vam ne samo nezaboravne slike vašeg djeteta, nego i puno smijeha i radosti dok se vaše malo čudo igra sa tortom i otkriva svaki njen kutak. Također, možete se zabaviti i sami sudjelujući u fotografiranju, uključujući i odijevanje u tematsku odjeću ili dekoriranje studija prema vašoj želji!

KONTAKTIRAJ NAS!