“First look”

“First look” ili ” Prvi pogled” je novi trend za koji se mnogi parovi odlučuju na dan svog vjenčanja.
To uključuje organiziranje privatnog trenutka gdje se mladenka i mladoženja prvi puta vide na dan vjenčanja prije ceremonije.
Iako je ova tradicija možda u suprotnosti s tradicionalnim formatom dana vjenčanja, ona nudi nekoliko prednosti koje bi parovi trebali uzeti u obzir kada planiraju svoj poseban dan.

Prvi pogled - Foto Korana

Prva i možda najznačajnija prednost prvog pogleda je mogućnost da par podijeli intiman i emotivan trenutak.
To je iznimno romantičan trenutak koji omogućuje mladencima da izraze svoju ljubav jedno drugom bez ikakvih smetnji i prekida.
To je trenutak koji ćete zauvijek njegovati i koji daje ton ostatku dana vašeg vjenčanja.

Prvi pogled - Foto Korana

Prvi pogled također smanjuje stres i tjeskobu na dan vjenčanja. Vidjeti jedno drugo prije obreda može pomoći u smirivanju živaca i ublažiti napetost.
Također pomaže da se par osjeća opuštenije i ugodnije tijekom ostatka dana.

Prvi pogled - Foto Korana Prvi pogled - Foto Korana

Ukoliko ste se odlučili imati manje tradicionalno vjenčanje, onda je “first look” savršen način da započnete vaš poseban dan. Možete se odlučiti zajedno dočekati goste na nekoj drugoj lokaciji prije obreda, gdje ćete imati priliku za “prvi pogled”  prije nego što se svi okupe na ceremoniji. Možete izabrati bilo koju lokaciju koja vam se sviđa. To biti park, plaža, planina, dvorac ili bilo koja druga lokacija koja vam ima posebno značenje.

Nakon što se vidite, imat ćete vremena za fotografije, a nakon toga imate priliku da dočekate goste dok dolaze na mjesto ceremonije. To će vam dati osjećaj da je sve više casual i opušteno, a može pomoći da se smanji mini stres koji se obično javlja na dan vjenčanja.

Prvi pogled - Foto Korana

Zaključno, first look je moderan trend koji parovima na dan vjenčanja nudi nekoliko prednosti.
Omogućuje intiman i privatan trenutak za par, omogućuje više vremena za fotografije i smanjuje stres.

 

next one

Lea & Petar